Rhino 7 update cursus

Rhino 7 bevat veel nieuwe mogelijkheden. De grootste toevoeging zijn de nieuwe SubD tools. Tijdens de Rhino 7 update cursus leert u in twee uur de nieuwe SubD tools en de verbeterde presentatie- en documentatiefuncties. Het is ook mogelijk om de vernieuwingen in Grasshopper te leren. De training duurt dan 2,5 uur. De cursus wordt gegeven op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Wij bieden na afloop een maand lang gratis telefonische support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino 7 update cursus.

Onze online trainingen zijn interactief en vrijwel gelijk aan de reguliere trainingen. U kunt elkaar zien, onze trainer deelt zijn scherm en als u oefent met de software kijkt de trainer mee op uw scherm. Het enige verschil is dat u niet fysiek in een trainingslokaal bent.


Inhoud Rhino 7 update cursus

  • SubDs: SubD is een nieuw geometrietype waarmee bewerkbare, zeer nauwkeurige vormen gemaakt kunnen worden om snel organische vormen te verkennen.
  • QuadRemesh: maak snel een quad mesh van bestaande Solids, Meshes of SubD's. Ideaal voor rendering, animatie, CFD, FEA en reverse-engineering.
  • Presentatie: verschillende verbeterde presentatietools zorgen voor een gestroomlijndere workflow.
  • Verbeteringen: er zijn verbeteringen aan de workflow toegevoegd om de Rhino ervaring nog aangenamer te maken.
  • Documentatie: om beter te laten zien hoe iets gemaakt moet worden dat gemodelleerd is, zijn delen van de workflow voor documentatie verbeterd.
  • Grasshopper: er zijn een aantal nieuwe componenten toegevoegd, maar het is ook makkelijker gemaakt om in andere programma’s te draaien.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARThigh ARRhigh ARTChigh