Rhino certificaten en examens

Als Rhino Authorized Training Center bieden wij u de mogelijkheid om een Rhino examen af te leggen om gecertificeerd Rhino specialist te worden na het voltooien van uw opleiding of cursus.

Certificeringen zijn een manier om kennis en competentie te testen in Rhino software en in 3D visualisatie. Met deze tests kunnen Rhino gebruikers aantonen dat ze uitblinken met hun vaardigheden, meer geavanceerde vaardigheden ontwikkelen, bouwen aan een groter begrip van geavanceerde concepten en blijven ontwikkelen in hun kennis van 3D visualisatie.

De Certified User Examens zijn online, computergestuurd beoordeeld, met gevarieerde vragen en moeten binnen een bepaalde tijd gemaakt worden.

Waarom certificeren?
• Rhino Certificering is nuttig voor veel werkgevers.
• Certificaten zijn direct na het behalen van de test beschikbaar.
• Na het slagen kan het certificaat toegevoegd worden aan uw cv- of werkportfolio.
• Gecertificeerde gebruikers worden erkend voor hun Rhino-expertise.

13 Certificaten Examens 01

We bieden momenteel twee soorten certificeringen aan: Rhino Level 1 Examen en Rhino Level 2 Examen. Ze worden aangeboden in meerdere talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Een gratis praktijktest van twintig vragen is beschikbaar op de certificering website: https://certification.mcneel.eu/

Elk examen kan los aangeschaft worden, maar wij bieden ook examen trainingen aan die (eventueel) afgesloten kan worden met een examen. Deze trainingen worden in Nederlands of Engels gegeven.

Rhino Level 1 examen training: https://rhino.nl/cursussen/level-1-examentraining
Rhino Level 2 examen training: https://rhino.nl/cursussen/level-2-examentraining

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op via 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Privacy- en Cookiebeleid