Rhino cursus

Wij geven diverse Rhino cursussen en trainingen. Dit doen wij op onze vestiging in Amsterdam, bij u op locatie of via een interactieve online training. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Kijk voor meer informatie op Rhino cursussen of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Rhino software

Rhino licenties zijn permanent en geschikt voor zowel Windows als Mac. U kunt Rhino aanschaffen via onze webshop op 3DStudio.nl: Rhino kopen. U kunt ook contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10. Wij leveren ook de plug-ins voor Rhino. 

Rhino level 2

Rhino Level 2
Categorie
Rhino level 2
Datum
23 augustus 2022
Aantal beschikbare stoelen
6
Beschikbare stoelen
6
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duur
18 uur
Benodigde voorkennis
Rhino level 1

Cursus overzicht

Tijdens de Rhino Level 2 cursus leert u technieken om kwalitatief hoogwaardig te modelleren. Kernonderwerpen zijn: het aansluiten van vlakken, analyseren van vormen, het toepassen van geavanceerde modelleercommando’s  en renderen. Wij werken met kleine groepen,  zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. U mag een eigen opdracht meenemen. Na afloop bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino cursus. Ook ontvangt u een Rhino certificaat.  De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. De training duurt drie dagen.

Cursus inhoud:

 • Deel 1 - Applicatiebeheer:
  Aanpassingen in de User Interface maken en het gebruik van eenvoudige Macro's.
 • Deel 2 - NURBS Curves:
  Door middel van control points, gradatie en continuïteit inzicht en controle krijgen over het exacte verloop en aaneensluiting van NURBS Curves.
 • Deel 3 - NURBS Surfaces:
  Door middel van control points, gradatie en continuïteit inzicht en controle krijgen over het exacte verloop en aaneensluiting van NURBS oppervlakken.
 • Deel 4 - Geavanceerd modelleren:
  Een scala aan geavanceerde modelleer technieken.
 • Deel 5 - MESH Surfaces:
  Het opschonen van 3D scans en voorbereiden op 3D printen.
 • Deel 6 - Renderen:
  Het werken met licht, materiaal en camera's om realistische afbeeldingen te maken.

 

Trainingskalender
23, 24 en 30 augustus
15, 16 en 22 november

 
 

Alle datums

Datums: 17 mei 2022 - 23 augustus 2022 - 15 november 2022

Powered by iCagenda

Rhinoceros

Rhinoceros of Rhino 3D is ontwerpsoftware waarmee heel nauwkeurig 3D modellen gemaakt kunnen worden. Rhino is populair onder architecten, product designers, sieraadontwerpers, jachtbouwers en fashion designers. Met Rhino 3D kunnen vrije vormen gemaakt worden.  Elk idee kan worden vertaald naar een 3D model. Naast ontwerpen biedt Rhino ook de mogelijkheid om modellen productiegereed te maken. 

Rhino.nl is een initiatief van MacroCad. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van Rhinoceros. Wij geven Rhino cursussen, leveren software & plug-ins en bieden support en advies. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. 

 

 

Klantervaring Sea Level


“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea Level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

ARThigh ARRhigh ARTChigh