Cursus sieraden ontwerpen op de computer met
Rhino en 3D printen

De cursus Sieraden ontwerpen op de computer met Rhino en 3D printen is speciaal voor sieraadontwerpers en goud- en zilversmeden. U leert de basisfuncties van Rhino, zelf ontwerpen te maken, te visualiseren en productiegereed te maken voor 3D printing. Wij werken met kleine groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. U mag een eigen opdracht meenemen. Na afloop bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen die betrekking hebben op de Rhino cursus. Ook ontvangt u een Rhino certificaat. De training duurt vier dagen en kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online.

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer en Rhino specialist. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar en verzorgt bij ons diverse trainingen en support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rhino logo

Inhoud Rhino cursus sieraden

  • Introductie: User Interface, basisbegrip van van Surface, NURBS Modelling & 3D Solids, de verschillende geometrische objecten, make van 3D Solids.
  • Geometrie: het creëren en bewerken van objecten.
  • Modelleren: surfacing, modelling praktijk, import en export, dimensionering, en customization.
  • Presenteren: voorbereiden werkstuk voor 3D printing, 3D printen van het werkstuk, vervaardigen van een fotorealistisch beeld van het werkstuk.

 

Rhino voor sieraden ontwerpers training voorblad

ARThigh ARRhigh ARTChigh